Ръгби клуб "Варна" с нов управителен съвет и емблема

Ръгби клуб “Варна” с нов управителен съвет и емблема

Ръгби клуб “Варна” избра нов управителен съвет на провелото се на 27 януари събрание на членовете на клуба. Бяха предложени пет човека, които да влязат в новия управителен съвет. Те бяха избрани единодушно, чрез гласуване.

След кончината миналата година на доайена на варненското и българско ръгби Иван Иванов се наложи избирането на нови ръководни лица, които да продължат 50 годишните ръгби традиции във Варна. С не леката задача за възраждане на ръгби клуб “Варна” се заеха следните лица: Пенко Пенев, Свилен Пенев, Никола Петров, Веселин Стоянов и Мартин Бояджиев.

Целите на клуба за настоящия сезон са участие на мъжкия отбор в шампионата по ръгби 7, където да се включат в борбата за медалите. От есента на миналата година отбора води усилен тренировъчен процес на стадиона и в фитнес залата под ръководството на Пенко Пенев. За децата се предвижда провеждането на още един ученически турнир в края на учебната година, след като проведения от клуба коледен ръгби турнир предизвика голям интерес сред ученици и учители и бе отчетен като голям успех за варненското ръгби.

Ръгби клуб “Варна” представи и новата си емблема, която да бъде символ на новата глава от историята на един от най-старите ръгби отбори в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.