24th февруари 2018

Женски клуб за тъч и контактно ръгби “СамоДиви” – София

Женски клуб за тъч и контактно ръгби “СамоДиви” – София. Юни 2017 първото заседание на клуба реши официално започването на тренировки от началото на юли. От тогава клубът провежда ежеседмично кондиционни, тактически и теоретични тренировки по ръгби специално за жени и девойки над 15г.

Целта на нашия клуб е да промени мисленето на повечето хора за женското ръгби и да запознаем обществото с многото видове на тази игра.
Амбицията ни е да пречупим недоверието на младите момичета и жени, за да погледнат с други очи на този велик спорт, създавайки ново, голямо, силно, красиво, женствено, сплотено и весело ръгби общество, под егидата на самия женски клуб – СамоДиви София
Желанието ни е да се забавляваме, да се поддържаме във форма, да разпространим ценностите на спорта и да заинтересуваме колкото може повече жени да се включат към на вид страшното, но на практика супер-забавното и изграждащо целеустременост Ръгби.
Молбата ни е да опитате! Опитайте се и се убедетер че не хапем, не се бием и всъщност сме весели моми, майки, дъщери, кифли, вафли, сериозни момичета, къде с целулит, къде без, под и над нормата на идеалното тегло,всякакъв размер и характер,работещи във всевъзможни сектори, с обениняващото желание да докажат пред себе си, че не само могат, ако поискат, ами ги бива и още как! Чакаме ви!

Отбори

Жени
Девойки старша възраст

Ръководство

Клубът не е регистриран в БФР,
СамоДиви София е социален клуб, тоест стремим се да изградим женско ръгби общество.
При видими успехи и желание на членовете на клуба, регистрация ще бъде направена.
Всеки пълноправен член представя отбора и е готова да покани и запознае с другите членове на клуба всяка желаеща дама да играе с нас и да се запознае със спорта ръгби.

Треньори

Анна Андреева
тъч ръгби, контактно ръгби
телефон: +359887406004

Контакти на клуба

адрес на провеждане на тренировки: Спортен комплекс Академика 4-ти километър София
телефон: +359 887 406 004
имейл адрес: anna1604@yahoo.com
уеб сайт: www.samodivirugby.wordpress.com